Elverland - sirupslagkage
Links til sektionerne:
Forside
Opskrifter
Jul
Rejsebeskrivelser
Hverdag
Rørekager
kanelkage
Appelsinkage
Brownies
Chokoladekage
C- med rødbeder
Choko+nøddek.
Honningkage
Honningsnitter
Rørekager div.
Safrankage
Sandkage
Astas sandk.
Sirupslagkage
Squashkage
Kategorier
rørekager
gærdej
visitkager
småkager
fyld - pynt
retter
desserter
drikkevarer
tilbehør
diverse
spar tid
Sirupslagkage
125 gr. sirup
65 gr. mørkt farin
75 gr. margarine
250 gr. mel
1 1/2 dl. kærnemælk
1 brev brunt bagepulver
Sirup, sukker og margarine smeltes i en gryde. De resterende ingredienser røres i.
Dejen hældes i 2 lagkageforme og bages ved ca. 180 grader i ca. 15 minutter (afhænger af ovnen). Men bundene må ikke blive for mørke.
Efter afkøling lægges bundene sammen med fyld der er sammensat af flormelis, smør og citronsaft..