Bolcher
Der findes sikkert en masse andre opskrifter der er værd at prøve - men
disse er i hvert fald gode:
Grundmasse:
1 kop vand
450 gr. alm. sukker
125 gr. druesukker
Koges til 157 grader, ved ikke for stærk varme, kogetid min. 15 min.
Kongen af Danmark (røde danske)
60 dråber Anis olie
20 dråber Rød farve
Althea Bolcher
50 dr. Bergamotte olie
8 dr. Gul farve
5 dr. Rød farve
Appelsin Bolcher
50 dr. Appelsin olie
20 dr. Orange farve
½ spsk. Citronsyre
Salmiak Bolcher
2 spsk Ammoniumchlorid
Favoritlakrids
2 spsk lakrids pulver
1 spsk ammoniumclorid
50 dråber anisolie
15 dråber Eucalyptusolie
Mild lakrids
2 spsk lakridspulver
50 rdåber Anisolie
Pebermynte
40 dråber pebermynteolie
1 1/2 spsk Titandioxid (hvidt)
Chokorange
4 spsk. kakao
30 dråber appelsinolie
Syrlige drops
50 dråber citronolie
20 dråber gul farve
3/4 spsk. citronsyre
Appelsinbolcher
60 dråber Appelsinolie
20 dråber Orange farve
1/2 spsk. Citronsyre
Salmiakbolcher
2 spsk. Ammoniumclorid
1 knivspids sort farve (pasta)
Fæle blå
25 dråber pebermynteolie
35 dråber Anisolie
20 dråber blå farve
1/2 spsk. Ammoniumclorid
Kilde: Tim Tausen