Elverland - franske kokoskager
Links til sektionerne:
Forside
Opskrifter
Jul
Rejsebeskrivelser
Hverdag
Visitkager
baklava
biscotti
kokoskager
fytner
honningsnitter
kanelcookies
kræmmerhuse
lagkagebunde
nøddekakler
shortbread
linser m. nøddefyld
kager m. marcipan
Kategorier
rørekager
gærdej
visitkager
småkager
fyld - pynt
retter
desserter
drikkevarer
tilbehør
diverse
spar tid
Franske kokoskager
Mørdej:
100 gr.smør
2 spsk. sukker
150 gr. mel
1/2 æg
Kokosfyld:
50 gr. blødt smør
150 gr. sukker
2 æg
100 gr. kokosmel
Fyld:
Fast syltetøj eller nougat
Til mørdejen hakkes det hele sammen, og dejen æltes ude på bordet og kan evt. lægges koldt.
Beklæd velsmurte små forme med mørdejen.
Fyldet røres sammen: sukker og smør røres sammen hvorefter æggene kommes i ét ad gangen og til sidste tilsættes kokosmelet.
Læg en lille teskefuld syltetøj eller nougat i hver form og fordel kokosfyldet herover.
Kagerne bages på nederste rille ved 200 grader i ca. 20 min.
Kagerne afsvales lidt i formen, inden de ved hjælp af en spids kniv lirkes ud på en rist og køler helt af.
Kagerne egner sig til frysning.