Elverland - yoghurtmousse
Links til sektionerne:
Forside
Opskrifter
Jul
Rejsebeskrivelser
Hverdag
Desserter
choko/kokos is
choko tærte
hofdessert
Isruller
Kulfi
kokossherbet
tiramisu
youghurtis
youghurtmousse
pandekager
pærer i svøb
æble/nougat dessert
Kategorier
rørekager
gærdej
visitkager
småkager
fyld - pynt
retter
desserter
drikkevarer
tilbehør
diverse
spar tid
Yoghurtmousse
1 liter yoghurt
blandes med
50-100 gr. sukker
- kan være mere eller mindre og varieres efter tilbehøret,
hvorefter der tilsættes
1 spsk. vanillesukker
, dette blandes sammen med
¼ l fløde
der er pisket til skum (flødeskum - you know) - kan udelades ved traditionel diæt.
Et rent viskestykke skoldes og lægges i en sigte hvorefter yoghurtmassen hældes i.
Skal stå i køleskabet til næste dag. Brug evt. vallen til bagning.
Tilbehøret kan være: ahornsirup, pureret frugt eller lign.
Hvis vanillesukkeret udelades er moussen mere ”neutral”.