Kokossuppe
Kokossuppe med rejer, kylling og fennikel (5-6
portioner
400 gr. kyllingfilet
150 gr. rejer
2 1/2 tsk. finthakket ingefær
3 fed knust hvidløg
1 stilk citrongræs
2 spsk limesaft
5 tsk. fiskesauce (jeg brugte vandet fra de optøede rejer)
2 1/2 dl. hønseboullion
5 dl. kokosmælk
3 fintsnittede forårsløg
tynde skiver af chili
Fennikeltop
karry
5 skriver letristede sandwichbrød uden skorpe, skåret i trekanter
eller stænger.
Skær kyllingefilet i meget tynde, korte strimler.
Blend ingefær, hvidløg, citrongræs, limesaft og
fiskesauce til en blød pasta.
Kog kyllingestrimlerne sammen med krydderpastaen i
hønseboullion i 5 minutter ved svag varme.
Tilsæt kokosmælk, fintsnittet forårsløg, rejer og
chili
Lad suppen koge 5 minutter mere.
Pynt med frisk fennikeltop og et drys karry.
Server suppen med friske fennikelsnacks og letristet
sandwichbrød.