Forretter



Hovedretter






Kokossuppe

Kokossuppe med rejer, kylling og fennikel (5-6 portioner   

400 gr. kyllingfilet
150 gr. rejer
2 1/2 tsk. finthakket ingefær
3 fed knust hvidløg
1 stilk citrongræs
2 spsk limesaft
5 tsk. fiskesauce (jeg brugte vandet fra de optøede rejer)
2 1/2 dl. hønseboullion
5 dl. kokosmælk
3 fintsnittede forårsløg
tynde skiver af chili

Fennikeltop
karry
5 skriver letristede sandwichbrød uden skorpe, skåret i trekanter eller stænger.


    Skær kyllingefilet i meget tynde, korte strimler.
    Blend ingefær, hvidløg, citrongræs, limesaft og fiskesauce til en blød pasta.
    Kog kyllingestrimlerne sammen med krydderpastaen i hønseboullion i 5 minutter ved svag varme.
    Tilsæt kokosmælk, fintsnittet forårsløg, rejer og chili
    Lad suppen koge 5 minutter mere.
    Pynt med frisk fennikeltop og et drys karry.
    Server suppen med friske fennikelsnacks og letristet sandwichbrød.