Gærbrød
Bagværk Antal Mel
Smør Gær Mælk
Salt Sukker Æg
Bagetid
Franskbrød 1 500 gr.
25 gr 25 gr. 2
1/2 dl. - 3 dl. 1 tsk. 1
tsk. 0 3 kvarter ved ca. 200 gr.
Rundstykker 12 250 gr.
25 gr 12 gr. 1
dl 1/2 tsk. 1 1/2 tsk.
1 12 minutter ved ca. 200 gr.
Flutes 2 250 gr
12 gr. 12 gr. 1 dl
1/2 tsk 1/2 tsk.
1 12 minutter ved ca. 200 gr.
Horn 12 250 gr
50 gr. 12. gr. 1 dl
1/2 tsk 1 1/2 tsk.
1 10 minutter ved ca. 220 gr.
Gifler 12 250 gr
50 gr. 12. gr.
1 dl 1/2 tsk 1 1/2 tsk.
1 10 minutter ved ca. 220 gr.
Tilberedning:
1. stil ingredienserne frem så de får stuetemperatur.
2. lun mælken til den er håndvarm og opløs gæren heri.
3. ælt dejen sammen og lad den hæve til dobbeltstørrelse.
4. form herefter dejen til een eller to kugler alt efter de bagværk du
ønsker at lave.