Elverland - påskebrændevin
Links til sektionerne:
Forside
Opskrifter
Jul
Rejsebeskrivelser
Hverdag
Drikkevarer
black velvet
Gløgg.
gløgg m. solbær
gløgg traditionel
honninglikør
hvid gløgg
hvid julegløgg
julelikør
julepunch
mumma
påskebrændevin
Kategorier
rørekager
gærdej
visitkager
småkager
fyld - pynt
retter
desserter
drikkevarer
tilbehør
diverse
spar tid
Påskebrændevin
Som alternativ til den traditionelle kryddersnaps er her en spændende opskrift på brændevin med pistacier:
250 gr. hakkede pistacienødder
1 stang vanilje
3-5 dl. mild akvavit eller vodka
evt. lidt sukker
Kom nødderne og vaniljestangen i akvavitten eller vodkaen, og lad den stå i to uger - husk at ryste blandingen af og til.
Filtrer nu blandingen, indtil væske er helt klar.
Drikkes iskold til frokosten eller trækker med lidt sukker og nydes som aperitif.