Forretter



Hovedretter






Farseret kalkun
Kalkunbrystet på ca. 1 kg. tørres godt og man skærer en lomme ind fra siden med en skarp kniv.
Gnid kødet ind- og udvendigt med salt og peber.

Svits 2 hakkede løg
1 fintsnittet porre og
3-4 strimlede baconskiver i lidt smør.
Rør 2 hårdkogte hakkede æg
1 bundt hakket persille
2 dl. franskbrødskrumme og
1 sammenpisket æg i

Smag til med lys, usødet sennep, salt, peber og paprika.


Fyld farsen i kalkunbrystet, luk med grillnåle og snør evt. hele kødstykket.
Gnid det med blødt smør og steg det i en lille bradepande ved 175 grader i ca. 1 time.

Dryp ofte med 2-3 dl. tør hvidvin.

Lad stegen hvile 15-20 min. før den udskæres og serveres med vinskyen og sæsonens grønsager.