Elverland - hashhewnødder
Links til sektionerne:
Forside
Opskrifter
Jul
Rejsebeskrivelser
Hverdag
Tilbehør
chashewnødder
coleslaw
julesalat
julesennep
Kategorier
rørekager
gærdej
visitkager
småkager
fyld - pynt
retter
desserter
drikkevarer
tilbehør
diverse
spar tid
Krydrede chashhewnødder
200 - 250 gr. cashewnødder
1/2 tsk. friskrevet muskatnød
3 hele nelliker
1 tsk. hel koriander
1/4 tsk. tørrede chiliflager
1 tsk. stærk karry
1 tsk. groft salt
1 æggehvide
bagepapir.
Krydderiblandingen stødes fint sammen i en morter.
Vend nødderne heri.
Pisk æggehviden til tykt skum - dvs. halvstiv.
Rør nøddeblandingen heri, og fordel massen i et jævnt lag på bagepapir.
Rist nødderne i en 200 grader varm oven i 8-10 minutter.
Sluk for varmen, og lad nødderne stå i ovnen i 20-30 minutter