Elverland - rababerkage m. kokoslåg
Links til sektionerne:
Forside
Opskrifter
Jul
Rejsebeskrivelser
Hverdag
Fyld/pynt/div.
frosting
Græskarkage
Rabarberkage
vafler
Ærø æbleskiver
Kategorier
rørekager
gærdej
visitkager
småkager
fyld - pynt
retter
desserter
drikkevarer
tilbehør
diverse
spar tid
Rababerkage med kokoslåg
125 gr. rabarber
125 gr. margarine
170 gr. sukker
1 æg
1 dl. mel
1 knsp. bagepulver
125 gr. kokosmel
I en smurt form lægges rabarberne der er renset og skåret i små stykker (længe ca. 1 cm.) drysses med lidt sukker.
De øvrige ingredienser røres sammen og lægge oven på rabarberne.
Bages ved 180 grader i ca. 30 minutter til kokoslåget er gyldent. Kan serveres med flødeskum eller cremefraiche.