elverland.dk © 2003

 

 


Texas ørred (4 personer)

2 spsk hakket løg
2 spsk. olie
1 grøn peber i tern
2 store tomater
100 gr. okra (eller squash) i tern
salt og peber
1 tsk. tørret koriander
1 1/2 dl. kokosmælk
1 1/2 dl. piskefløde
2 spsk. barbecue Sauce
4 stk. ørreder
2 spsk. barbecue sauce
2 fed hvidløg, hakket
4 spsk. hakket persille
4 spsk. smør
1/2 dl. ristede jordnødder

Løgene svitses klare i olie. 
Grøn peber, hakkede tomater og okra tilsættes og svitses i ca. 2 minutter. 
Krydderierne tilsættes. 
Kokosmælk, fløde og barbeque sauce tilsættes, og det koges ind i ca. 2-3 minutter. 
Ørrederne drysses med salt og peber, smøres indvendigt og udvendigt med barbecue sauce og fyldes med hvidløg, persille og smør. 
Halvdelen af jordnødderne knuses let og drysse over fiskene, som dækkes med folie.
Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
Saucen drysses med resten af jordnødderne og serveres til fiskene sammen med ris.

NB Anvendes squash, jævnes saucen med majsmel.