Kokossuppe med rejer, kylling og fennikel (5-6 portioner)


Startside

400 gr. kyllingfilet
150 gr. rejer
2 1/2 tsk. finthakket ingefær
3 fed knust hvidløg
1 stilk citrongræs
2 spsk limesaft
5 tsk. fiskesauce (jeg brugte vandet fra de optøede rejer)
2 1/2 dl. hønseboullion
5 dl. kokosmælk
3 fintsnittede forårsløg
tynde skiver af chili

Fennikeltop
karry
5 skriver letristede sandwichbrød uden skorpe, skåret i trekanter eller stænger.

  1. Skær kyllingefilet i meget tynde, korte strimler.
  2. Blend ingefær, hvidløg, citrongræs, limesaft og fiskesauce til en blød pasta.
  3. Kog kyllingestrimlerne sammen med krydderpastaen i hønseboullion i 5 minutter ved svag varme.
  4. Tilsæt kokosmælk, fintsnittet forårsløg, rejer og chili
  5. Lad suppen koge 5 minutter mere.
  6. Pynt med frisk fennikeltop og et drys karry.
  7. Server suppen med friske fennikelsnacks og letristet sandwichbrød.
 

 Startside                                                                                                                                                                                                    www.elverland.dk