elverland.dk © 2003

 


Franske kokoskager

Mørdej:
100 gr.smør
2 spsk. sukker
150 gr. mel
1/2 æg

Kokosfyld:
50 gr. blødt smør
150 gr. sukker
2 æg
100 gr. kokosmel

Fyld:
Fast syltetøj eller nougat

Til mørdejen hakkes det hele sammen, og dejen æltes ude på bordet og kan evt. lægges koldt.

Beklæd velsmurte små forme med mørdejen.

Fyldet røres sammen: sukker og smør røres sammen hvorefter æggene kommes i ét ad gangen og til sidste tilsættes kokosmelet.

Læg en lille teskefuld syltetøj eller nougat i hver form og fordel kokosfyldet herover.

Kagerne bages på nederste rille ved 200 grader i ca. 20 min.

Kagerne afsvales lidt i formen, inden de ved hjælp af en spids kniv lirkes ud på en rist og køler helt af.

Kagerne egner sig til frysning.