elverland.dk © 2003

Julekalender

Tag en dag ad gangen,
ingen er perfekt (næsten)

 

2. november

Den traditionelle gavebytning i forbindelse med julen kan godt virke lidt ideforladt og upersonlig.

Forsøg at notere ned hvad du har mulighed for og tid til at lave.

De ældre i familien vil være glade for hjemmelavede spiselige julegaver f.eks. marmelade, julesnaps, konfekt, småkager, brød eller lign.
Manden i dit liv kunne måske tænke sig at få et gavekort til en hyggelig kro-weekend for 2 (så får du også noget ud af det). 
Det bær være tanken - ikke beløbets størrelse der tæller.
Det er en god ide igennem året at være opmærksom på hvad familien/vennerne du er på gave med mangler, ofte er det ting der nævnes i forbifarten, men når der sidst på året spørges til ønskesedler så det kun de store (og dyre) ting der kan kommes i tanke om. Noter ønskerne ned på en blok i din kalender med det samme du hører dem, så er du godt hjulpet ved både jul, fødselsdage og andre begivenheder. 

Glem ikke dig selv
Hvis dine batterier kører flade midt i juletravlheden, så find nogle ledige timer, hvor du forkæler dig selv. Bestil f.eks. tid på en skønhedssalon til en ansigtsbehandling eller en afslappende kropsmassage. Eller besøg din lokale svømmehal. Efter en tur i bassin og sauna vil du føle dig som født på ny.

Hvornår skal I til frisøren inden jul? Kig i kalenderen og bestil til nu! 

Skal I fotograferes til Jul?, måske til julekort eller som julegaver. Bestil tid hos fotografen nu, det giver så mulighed for at undgå ventetid, samt bedre tid til selve kortskrivningen. Tidspunktet bør selvfølgelig være efter at I har været hos frisøren ;-).

Hvis der skal sendes pakker til udlandet er det ved at være sidste udkald!

Du kan sagtens slå flere fluer med ét smæk hvis der er en PC i huset, for du kan f.eks. investere i en interaktiv julekalender.

Hvorfor ikke prøve lave en dejlig julesnaps/likør - den skal trække frem til jul, men rummer alle julens dufte i een mundfuld.